EASTEREIN
tel. 0515-331700

Zaterdag  mochten we aantreden in Easterein tegen Zeerobben.

Sikke en Rients waren afwezig wegens blessures.

Zeerobben stond een aardig aantal plaatsen onder ons maar had wel een paar resultaten gehaald. Hierdoor was voorzichtigheid nodig en was onze intentie om goed te starten.

De eerste 10 minuten waren wat onzorgvuldig . Kansen gaven we niet weg, maar het eindspel was  niet goed genoeg. De tegenstander leende zich voor om lekker te combineren, maar als de passing niet goed is creëer je ook niet zoveel kansen. Gelukkig wist Sven de 1-0 te maken nadat een corner afketste en hij deze bal droog binnenschoot. Voor rust werd het gelukkig nog net 2-0 nadat Yke een bal in de korte hoek schoot. In de rust werd gevraagd om vooral goed te combineren en hier wat meer focus op te leggen. Dit leidde tot enkele mooie kansen. Sietze was ook weer redelijk fit om even wat minuten te maken en dit leverde direct een kwaliteit impuls. Na rust scoorden we nog 4 keer zodat de einduitslag 6-0 werd.

Gelukkig heeft de KNVB de uitslag tegen LSC aangepast naar 4-4 waardoor we weer een punt erbij hebben in de ranglijst. Per abuis was er 5-4 voor LSC ingevuld.

De competitie komt steeds dichter bij een spannend einde. AVC en Ouwe Syl zijn onze grote concurrenten , maar alle andere teams zullen ook proberen te stunten tegen deze drie.