Nieuwjaars sportkooitoernooi 2022

15 januari 10:30  We hebben een nieuwe sportkooi en hier wordt al veelvuldig gebruikt van gemaakt. Tijd om hier met Nijland ook een sportactiviteit op te organiseren en wel onze nieuwjaars sportkooitoernooi. Zaterdag 15 januari voor de JO08 t/m JO10 en zaterdag 22 januari voor de JO11 t/m JO13. We hopen jou op één van deze dagen in ons sportkooi te zien!meer »

Prettige kerstdagen en een gelukkig nieuwjaar

24 december 11:00  Wij wensen iedereen goede kerstdagen een een gelukkig 2022 toe. Pas goed op elkaar en we hopen elkaar in 2022 weer op de velden te ontmoeten.

J015 wint laatste wedstrijd

21 december 11:15  Lang leek het erop dat wij tot de laatste dagen gingen strijden voor het kampioenschap. Maar jammer genoeg waren de resultaten in de afgelopen drie wedstrijden niet goed genoeg om dat vol te houden.meer »

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!