Prachtige senioren slotdag 2022

27 juni 19:30  Zaterdag 25 juni stond in Nijland in het teken van de slotdag van de senioren van vv Nijland. Overdag werd er regen voorspeld, maar dat kwam pas laat op de avond. Het werd een prachtige dag met mooi kaatsweer en een gezellige seizoensafsluiting. Hier een kort verslag + link naar de vele foto's die Gerbrich Wiersma van het kaatsen heeft gemaakt. meer »

Jeugdleden gezocht!

23 juni 16:30  Ben je 6 jaar of ouder en wil je graag voetballen? Dan is vv Nijland op zoek naar jou!meer »

Geslaagde slotdag voor jeugd (Foto's)

7 juni 16:30  Afgelopen zaterdag 4 juni had de jeugd van VV Nijland de slotdag. Met prachtig weer, enthousiaste jeugd en vrijwilligers werd het een gezellige sportieve ochtend!meer »

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!