Google analytics Toestaan Niet toestaan

Facebook Toestaan Niet toestaan

JO9 maakt een dozijn vol

1 april 2022 19:30

Afgelopen zaterdag mochten we alweer voor de 3de keer tegen Bolsward JO9-3 spelen.

De eerste keer werd ruim gewonnen en de 2de keer verraste Bolsward ons door zomaar met 0-2 voor te komen. Gelukkig werd dit na  de pauze recht gezet.

Ons verzoek aan de KNVB om een klasse hoger te mogen spelen werd niet gehonereerd en hierdoor stond er wederom een wedstrijd tegn Bolsward op het programma.

In Bolsward begon ons team niet zo goed. De ruststand was wel 0-4 voor ons  maar de betere kansen waren eigenlijk voor Bolsward. We moeten proberen ook tegen deze tegenstanders goed te gaan voetballen en dat gaan we de komende weken proberen. In de rust werd de eerste helft nog even goed besproken en de tweede helft was al een stuk beter. Met een 2-12 eind uitslag konden we weer naar Nijland.